In onderstaande tabel is de voedingsanalyse weergegeven. De waarde in de tabel
zijn per kilogram product. Aangezien gebruik wordt gemaakt van overwegend
natuurlijke grondstoffen, kunnen de hierna genoemde waarden afwijken.
Gewaarborgde gehaltes Energie: 12,8 MJ EWPa: 0.87 VREp: 10,5 % Ruw eiwit: 13,2 %
Ruw vet: 10,8 % Ruwe celstof: 21,2 % Ruw as: 9,1 % Suiker: 7,8 % Zetmeel: 7,1 %
Vitamine gehaltes (per kg) Vitamine A: 20.800 IE Vitamine D3: 3.200 IE Vitamine
E: 420 mg Vitamine B1: 4,8 mg Vitamine B2: 8,0 mg Vitamine B6: 4,0 mg Vitamine
B12: 432 mcg D-Biotine: 1.520 mc Mineralen en sporenelementen (per kg) Calcium:
1,3 % Fosfor: 0,4 % Magnesium: 0,6 % Natrium: 0,3 % Kalium: 1,3 % Koper: 48 mg
Ijzer: 46 mg Zink: 200 mg Mangaan: 96 mg Selenium: 0,60 mg Jodium: 2,7 mg